Het Chalet

Het is een vrijstaand chalet met grote tuin gelegen aan een bergbeek. Er is voldoende parkeerruimte en een aparte verwarmde skiruimte, een ronde picknicktafel met bank en een tuinhuis voor de tuinstoelen etc.

De benedenwoning

De benedenwoning is voor maximaal 4 personen. De woonruimte beneden heeft een woonkamer en open keuken en twee 2 persoonsslaapkamers. De woonkamer met NL sateliet- smart-TV, ADSL en WIFI-aansluiting en openhaard. In de keuken bevindt zich een vaatwasmachine, koelkast, magnetron, een oven en elektrische bakplaten. De gehele vloer is verwarmd met vloerverwarming. Er is een aparte doucheruimte en WC.

De bovenwoning

De bovenwoning is voor maximaal 7 personen. Deze woonruimte heeft een woonkamer en een zitkamer met balkon. Er is een aparte douche met toilet. Deze woning bestaat uit twee etages en is twee maal zo groot als de benedenwoning. Deze woonruimte heeft ook sateliet-smart-TV (alle Nederlandse kanalen) en een SONOS muziek installatie. Een aparte keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, elektrische bakplaten en een granieten blad. Hier is ook een wasmachine geïnstalleerd. In de woonkamer is een PC met ADSL verbinding aanwezig.

Op de 2e verdieping van de bovenwoning zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met balkon met ieder 2 bedden en een overloop met nog een 1 persoonsbed. Een apart toilet en wastafel is beschikbaar. Verder is een kinderbedje aanwezig.

De tuin

De tuin heeft 2 terrassen en een groot grasveld en een picknicktafel met bank (in de schuur staat een barbecue). Op een paar honderd meter is een kinderspeeltuin en een openbare barbecue plaats aanwezig.


Vakantiehuis in Zwitserland weergeven op een grotere kaart